SAMLE DYRE SMÅLÅN, KREDITTKORTGJELD OG FORBRUKSLÅN

Har du mange ulike smålån, som kredittkort, forbrukslån og kjøpskreditter kan det fort bli veldig dyrt. Har du inkassokrav og ubetalte regninger kan vi i Gjeldsmegleren fortsatt hjelpe deg med refinansieringslån og omstartslån.

Vi hjelper deg med opprydning i forbrukslån og kredittkortgjeld

Usikrede lån har ofte veldig høy rente samtidig som de har kort løpetid og dyre gebyrer. Ved å samle disse inn i et omstartslån med sikkerhet i bolig, kan du redusere kostnadene betraktelig, samtidig som du får en mye mer oversiktlig økonomi.

Vi hjelper deg med opprydning i forbrukslån og kredittkortgjeld

Vi hjelper deg med refinansiering og søknad om omstartslån. En slik refinansiering krever at det kan stilles sikkerhet i bolig. Om du selv ikke eier bolig, kan du benytte en realkausjonist som kan stille sikkerhet i sin bolig for det lånet du trenger. 

Det lønner seg å innhente lånetilbud fra en låneagent som Gjeldsmegleren Norge. Vi skreddersyr en lånesøknad tilpasset dine behov og vi har manuell behandling, noe som vil spare deg for mye tid og jobb. Vi har flere samarbeidende banker og vil besørge det beste tilbudet for deg.

*Eksempel, samler du lån for kr 300 000,- med nominell rente på 5,73 % effektiv rente 6,17 % løpetid 25 år og månedlige terminer, vil du ha en kostnad per måned på ca. kr 1 943,-.

Ta kontakt med oss i dag, så unngår du økonomisk kaos og unødvendig dyre renter og gebyrer.

ØKONOMISK KAOS? SKAFF DEG OVERSIKT:

1) Finn oversikt over all din usikrede gjeld (forbrukslån, kjøpskreditter og kredittkort) i Gjeldsregisteret. Logg inn med fødselsnummer og BankID, og få opp oversikten over din usikrede gjeld, renter og gjenværende løpetid.

2) Oversikt over inkassokrav og betalingsanmerkinger finner du ved å logge deg inn på for eksempel Experian og ta en gratis kredittsjekk av deg selv. For å få dagens saldo med påløpte renter og omkostninger, tar du kontakt med inkassobyråene du har registrerte anmerkninger hos og ber om å få total kravoversikt med kravsoppstilling. Du kan som regel også logge deg inn på inkassobyråets nettside og hente ut disse opplysningene.

3) Krav som bøter, regresskrav, NRK-lisens, inndragninger, studielån, årsavgift, tvangsmulkter og forsinkelsesgebyr finner du hos Statens innkrevningssentral.

4) Skattekrav finner du i “Mine krav og betalinger” hos Altinn.

5) Pantelån, lån med sikkerhet i eiendeler, som for eksempel boliglånet ditt, er det pant i bolig for, billån pant i bilen osv, finner du i skattemeldingen din hos Altinn.

HVORDAN KAN VI HJELPE?

Dersom du synes det er mye å sjekke, kan Gjeldsmegleren Norge lage kravsoversikten for deg ved at vi mottar en fullmaktserklæring fra deg slik at vi kan innhente alle utestående krav og lån på dine vegne.

Ikke utsett problemene lenger, ta grep og kontakt oss i dag for et uforpliktende lånetilbud.

Gratis og uforpliktende gjennomgang av mulighetene dine. Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg!

Det er gratis å bruke oss, vi hjelper deg til en bedre økonomisk hverdag.