REFINANSIERING

Dersom du refinaniserer kan du innfri flere mindre lån og utestående gjeld, og sitte igjen med 1 enkelt lån å betjene.

Dermed slipper du å betale unødvendige månedlige gebyrer, samtidig som du sikrer deg enn større økonomisk forutsigbarhet og kontroll over økonomien. Muligheten for et omstartslån med lavere rente kan gi store besparelser!

HVA ER REFINANSIERINGSLÅN?

Et refinansieringslån er et samlelån du bruker til å betale ned ulik dyr gjeld med. Denne type gjeld er som regel usikret gjeld, kredittkortgjeld, kjøpskreditter og dyre billån.

HVA ER FORDELENE MED Å REFINANSIERE?

Den største fordelen ved refinansiering med pant i eiendom, er at man får ETT lån å betjene istedenfor mange dyre smålån.

I tillegg til å spare store summer på å slippe å betale skyhøye kredittkortrenter, får du en “ro i sjelen” som kan være ubeskrivelig god, spesielt om du har slitt med en uoversiktlig økonomi lenge.

Refinansiering med sikkerhet i bolig og eiendom kan være smart - Gjeldsmegleren
Refinansiere lån med sikkerhet i boligen

REFINANSIER MED SIKKERHET I BOLIG

Har du mange ulike smålån som til sammen utgjør mindre enn 85 % av verdien på boligen din, kan du samle disse til ett lån, med bedre rente. Du vil da få kun 1 nedbetalingsplan å forholde deg til.

Har boligen eller hytta din steget i verdi, eller du har betalt ned så mye på lånet at du har lavere belåningsgrad, kan du bake inn andre lån med sikkerhet i boligen.

Eier du ikke bolig, men likevel ønsker å få samlet dyre smålån, er dette mulig med hjelp av en realkausjonist.

HVA ER EN KAUSJONIST?

En kausjonist er en person som gir banken sikkerhet i sin bolig for et lån som tilhører deg. Dette er en garanti for at du som lånetaker betaler ditt lån.

Dersom lånet ditt ikke vil bli betalt, er kausjonisten ansvarlig for å betale tilbake den delen av lånet som han eller hun har stilt sikkert for.

Husk at lånebeløpet du totalt sett har når du refinansierer, vil være det samme. Men den store fordelen er at renten blir mye bedre, i tillegg til at du kun har en lånegiver å forholde deg til.

Ved hjelp av en realkausjonist kan du få refinansiert lån - Gjeldsmegleren

Det er gratis å bruke oss, vi hjelper deg med refinansieringslån!

KAN JEG FÅ REFINANSIERT UBETALTE REGNINGER OG INKASSOKRAV?

Ja, det kan du, men det kreves sikkerhet i fast eiendom. Enten må man ha bolig selv som man benytter som sikkerhet, eller så kan man benytte realkausjonist. 

Les om refinansieringslån med betalingsanmerkninger og inkasso.

HVA ER FORDELENE MED Å REFINANSIERE SMÅLÅN?

Det er ofte veldig dyrt å betale på mange ulike kortsiktige lån. Renten er som regel høy samtidig som det gir en uoversiktlig økonomi med mange forskjellige forfallsdatoer. Det er mange som får inkassovarsel når man har mange långivere å forholde seg til og da er gebyrene dyre. Kommer kravene til inkasso, er det inkassorenter på toppen av det igjen.

Dermed kan et refinansieringslån være et smart alternativ. Gjeldsmegleren Norge kan hjelpe deg med dette, enten å bake smålån inn i boliglånet ditt, eller med et 2. prioritets pantelån.

Kontakt oss dersom du ønsker tilbud på et refinansieringslån.

Refinansier til ett lån med sikkerhet i bolig og spar store summer i renter - Gjeldsmegleren
Mange regninger som må betales - Gjeldsmegleren Norge

HVORDAN FUNGERER ET REFINANSIERINGSLÅN?

Et refinansieringslån gir deg oversikt over gjelden din ved å få samlet den inn i kun 1 lån. Har du dyr, usikret gjeld, får du som regel bedre betingelser enn det du har på smålånene dine i dag.

Refinansiering gjøres ikke bare som «siste utvei». Selv om du har god orden på økonomien, er det lurt å sjekke om det lønner seg å refinansiere. Lavere utgifter på lånet kan gi deg mer penger til overs. Penger spart, er penger tjent.

HVEM BETALER UT ALLE MINE SMÅLÅN OG INKASSOKRAV SOM SKAL REFINANSIERES?

Banken du velger lånetilbud fra betaler ned all den gamle gjelden din direkte til de ulike långiverne dine eller inkassobyråene dersom du har inkassokrav. Du slipper å motta beløpet for så å gjøre den jobben selv. 

Husk at refinansieringslånet også er et lån, og at det før eller siden skal betales tilbake til banken gjennom avtalte avdrag – og det er det du som må sørge for.

Når de ulike kravene dine er betalt ut av ny bank og samlet der, bør du si opp kredittkort og handlekontoer, slik at du ikke havner i samme situasjon igjen. Du kan også sette kredittsperre på deg selv, slik at det å handle på kreditt og impuls vil bli vanskeligere.

Kredittkortgjeld er dyrt og betingelsene er som regel dårlige. Har du mange ulike handlekontoer, kredittkortgjeld og inkassovarsler, kan du gå inn og følge disse stegene for å få full oversikt. Dette kan vi selvsagt også hjelpe deg med i prosessen ved en refinansiering.

Banken som refinansierer lånet betaler ut kravene - Gjeldsmegleren Norge
Fornøyd kvinne i gul genser ser på lånemulighetene

HAR DU BETALINGSANMERKNINGER, KAN VI LIKEVEL HJELPE DEG MED EN REFINANSIERING

Du kan få lån med betalingsanmerkning! Har du mulighet til å stille sikkerhet i eiendom, eventuelt mulighet for kausjonist, vil vi kunne hjelpe deg. Du vil da ha muligheten til å låne penger med formål om å refinansiere gjelden og dine inkassosaker, eller andre skyldnader til kreditorer. Du får muligheten til å starte med blanke ark og med kun 1 lån å forholde deg til.

På boliglånet ditt har du kanskje gode betingelser? Dersom boliglånet ikke er misligholdt, kan vi samle resten av lånene med høye renter eller som er misligholdt i et 2. pri pantelån. Dette gjør at du får samlet dyr og misligholdt gjeld, får bedre betingelser, og viktigst: Du vil bli kredittverdig. Helt uten at vi drar opp snittrenten på boliglånet ditt.

Start refinansiering i dag!