KUNDEHISTORIER
OG REFERANSER

Vi er stolte av at kunder stoler på oss

REFERANSER

Anonym

Tusen tusen takk kjære Anita for fantastisk hjelp! Du er helt rå!! Nå er det en vei og det er fremover, du fortjener sjokolade, blomster og en flaske vin. Skulle gjerne gitt deg/dere...

×

Anonym

Tusen tusen takk kjære Anita for fantastisk hjelp! Du er helt rå!! Nå er det en vei og det er fremover, du fortjener sjokolade, blomster og en flaske vin.

Skulle gitt deg/dere topp score på Google, men jeg ser at da blir fullt navn lagt ut, og det fikk jeg litt noia for... Men skal sjekke om jeg kan gjøre noe med innstillinger, for du/dere fortjener topp score! Tusen takk igjen! En klem fra en veldig takknemlig.

Per

Det gleder meg å kunne skrive noen ord om mitt møte med Gjeldsmegleren. Er skikkelig imponert over kontakten med Anita Engen etter å ha erfart hennes dyktighet og effektivitet. Det gikk ikke mange dagene før mitt...

×

Per

Det gleder meg å kunne skrive noen ord om mitt møte med Gjeldsmegleren. Er skikkelig imponert over kontakten med Anita Engen etter å ha erfart hennes dyktighet og effektivitet. Det gikk ikke mange dagene før mitt økonomiske problem var løst og ny refinansiering var på plass.

Takker så mye og gir 5 store stjerner for hjelpen. Håper att andre som har behov for hjelp ifm. økonomiske problemer eller refinansiering tar kontakt med Gjeldsmegleren. Anbefales på det varmeste. Per.

Rune

Familien kom opp i en uforberedt, akutt og krevende økonomisk situasjon, og vi ble påført betalingsanmerkninger. Dermed ble det vanskelig å få tilbud om ordinær refinansiering i en standard bank...

×

Rune

Familien kom opp i en uforberedt, akutt og krevende økonomisk situasjon, og vi ble påført betalingsanmerkninger. Dermed ble det vanskelig å få tilbud om ordinær refinansiering i en standard bank.

Det var tilfeldig at vi kom over Gjeldsmegleren Oslo, ved Anita Engen, men det var starten på veien frem mot en løsning.

Anita har et meget godt nettverk og gode relasjoner til bankene, og kjenner mulighetene for en løsning, selv når det ser mørkt ut.. Sammen med hennes utholdende og pågående holdning klarte hun å fremme et tilbud til oss om refinansiering som løste vår situasjon.

Vår sak var åpenbart krevende, men Anita viste stayer-evne og klarte å løse vår kompliserte og store sak, på en god måte.

Vi er i dag vært takknemlig for at vi fikk hjelp fra Gjeldsmegleren Oslo og Anita Engen, og kan gi henne vår absolutt beste anbefalinger. Slik vi har forstått det også fra bankene, så har hun en sterk «standing» hos dem også.

Takk for all god hjelp!

Tone

Jeg kan virkelig anbefale Anita Engen som en av de beste i sitt fag. Hun er kjapp og effektiv og jeg fikk refinansiert alle mine smålån og ble kjempefornøyd – lavere rente og mindre å betale hver mnd...

×

Tone

Jeg kan virkelig anbefale Anita Engen som en av de beste i sitt fag. Hun er kjapp og effektiv og jeg fikk refinansiert alle mine smålån og ble kjempefornøyd – lavere rente og mindre å betale hver mnd.

Maken til service og oppfølging skal du lete lenge etter.

Tipp topp tommel opp!!

Omar

Den hjelpen og kunnskapen dere har, gav meg hverdagen tilbake. Anbefaler, og håper andre der ute og finner fram til dere via nettet. Takk.

Fem stjerner gis i hvert fall.

×

Omar

Den hjelpen og kunnskapen dere har, gav meg hverdagen tilbake.

Anbefaler, og håper andre der ute og finner fram til dere via nettet. Takk.

Fem stjerner gis i hvert fall.

Marit

Vår kontakt med Anita Engen i Gjeldsmegleren er over all forventning. Snakk om å gjøre alt for å bistå kundene sine!

Løsningsorientert, rask med tilbakemeldinger...

×

Marit

Vår kontakt med Anita Engen i Gjeldsmegleren er over all forventning. Snakk om å gjøre alt for å bistå kundene sine! Løsningsorientert, rask med tilbakemeldinger, ga gode innspill underveis slik at vi kom helt i mål.

Vi fikk den aller beste hjelpen vi kunne fått! Evig takknemlig for all bistand!

❤ Absolutt å anbefale!

Helene

Kunne ikke fått bedre hjelp! Anita Engen er fantastisk, hun gjør alt for at du som kunde skal komme i mål!

×

Helene

Kunne ikke fått bedre hjelp! Anita Engen er fantastisk, hun gjør alt for at du som kunde skal komme i mål!

Senthuran

Jeg vil bare si tusen tusen takk for en megt bra jobb du har gjort for meg 😀 Som alle andre, var jeg i en gjeldskrise og huset skulle tvangsselges. Jeg slet...

×

Senthuran

Jeg vil bare si tusen tusen takk for en megt bra jobb du har gjort for meg 😀 Som alle andre, var jeg i en gjeldskrise og huset skulle tvangsselges. Jeg slet veldig mye hver måned. Klart akkurat å leve på inntekten min, frem til Anita kom. Jeg begynte å søke på nettet, og prøvde å finne ut om noen banker kunne hjelpe meg. Flere og flere banker kontaktet meg. Alle banker ga meg avslag p.g.a høy gjeld og at huset var på tvangssalg.

Dagene gikk, og det begynte å haste for meg. En dag hadde jeg ubesvart anrop fra et ukjent nr. Jeg ringer opp igjen. Det var en dame som svarte. "Anita fra Gjeldsmelgeren", sa hun. Fra den dagen og innen 2 uker var alt løst. Jeg kunne ikke tro at dette skulle gå. Anita er en dame som ser løsninger der ingen andre kan se. Hun er en flott dame som løser problemer når det virkelig trengs. Når alle andre banker sier nei til deg - dra til Anita, hun har en løsning på hvordan du skal komme ut av krisen du er er i. Hun kjemper alt for å hjelpe deg. Igjen Anita: TUSEN TUSEN TAKK FOR EN KJEMPESTOR TJENSTE DU HAR GJORT for meg og familien min. Vi er veldig takknemlig for det du har gjort for oss.

KUNDEHISTORIER

Næringslivsleder

Vi ble kontaktet av en fortvilet næringslivsleder som hadde satt seg i en svært vanskelig økonomisk situasjon. Han hadde tatt opp mye dyre og store forbrukslån, dette for å hjelpe sine voksne barn med utdanning og etablering i boligmarkedet.

×

Næringslivsleder

Vi ble kontaktet av en fortvilet næringslivsleder som hadde satt seg i en svært vanskelig økonomisk situasjon.

Han hadde tatt opp mye dyre og store forbrukslån, dette for å hjelpe sine voksne barn med utdanning og etablering i boligmarkedet.

Han trodde det ville bli enkelt å få refinansiert disse forbrukslånene inn i boliglånet, og tok raske dyre lån for å hjelpe sine barn med egenkapital til kjøp av deres første boliger. Det viste seg at boliglånsbanken ikke var villig til å refinansiere inn forbrukslån på nærmere 2 millioner kroner inn i boliglånet.

Løsningen var da at vi som agenter for banker som kan ta denne type refinansiering fikk til en løsning for han. Vi fikk samlet alle de dyre lånene inn i 1 nytt lån, fikk vekk høye kostnader og slettet all Usikkret gjeld. Denne kunden hadde good inntekt og sikkerhet nok i egne eiendommer, så dette løste seg på dagen.

Alenemor

En alenemor ringte inn helt fortvilet og hadde mistet oversikt over egen økonomi. Hun hadde vært hjemmeværende med barn i mange år, da hennes ektemann tjente godt og jobbet mye, så hadde hun tatt seg av hushold og barn.

×

Alenemor

En alenemor ringte inn helt fortvilet og hadde mistet oversikt over egen økonomi. Hun hadde vært hjemmeværende med barn i mange år, da hennes ektemann tjente godt og jobbet mye, så hadde hun tatt seg av hushold og barn.

Nå hadde hun blitt skilt og i den forbindelse måtte hun etablere seg på nytt. Hun fikk eg raskt en god jobb, men utgiftene ble for høye i forhold til at det nå kun var hennes inntekt hun hadde å benytte i forbindelse med nyetableringen.

Hun valgte noen raske løsninger ved å ta opp forbrukslån og benytte kreditter, til slutt tok hun opp nye kreditter for betale de eksisterende. Dette ble en ond spiral.

Hun hadde da mistet fullstendig oversikt over hvilke lån og kreditter hun hadde, samt pådratt seg så store utgifter i forbindelse med opptakene av disse, så nå hadde hun fått lønnstrekk og utlegg i den nye boligen sin.

Hun kontaktet oss, vi hentet inn alle opplysninger på henne og fikk raskt en oversikt over hvor hun hadde lån, kreditter og over inkassosakene hennes.

Noen av kravene viste seg å være flere år gamle og det var påløpt enorme rentebeløp på opprinnelige krav.

Vi fikk inn all nødvendig dokumentasjon og startet da prosessen for en refinansiering, slik at hun skulle få gjenvinne oversikt og få en sunn økonomi.

Det var ikke nok sikkerhet i hennes bolig totalt, men dette løste vi med at foreldrene hennes stilte sidesikkerhet for det som manglet i sin bolig.

Vi forhandlet med kreditorene, fikk noe rentefradrag og tilslutt en løsning kunden kunne leve med.

Hun satte opp budsjett, slapp lønnstrekk og tvangssalg og ble kredittverdig igjen.

I dag, har hun kjøpt seg ny bolig, nedbetalt masse gjeld og foreldrene er ikke lenger realkausjonister.

Ungt par

Et ungt par som nettopp hadde fått seg gode jobber etter endt studie, kontaktet oss vedrørende at de hadde kjøpt sin første bolig. De hadde spart opp egenkapitalkravet, men boligen trengte en del oppussing.

×

Ungt par

Et ungt par som nettopp hadde fått seg gode jobber etter endt studie, kontaktet oss vedrørende at de hadde kjøpt sin første bolig.

De hadde spart opp egenkapitalkravet, men boligen trengte en del oppussing. Paret tok da opp lån hos ulike forbrukslånselskaper. Disse hadde renter på alt i fr 16-22 %

Det ble vanskelig å betale tilbake. og da de fikk registrert inkasso, så kunne de ikke lenger få refinansiert i sin boliglånsbank.

De kontaktet da oss for å høre om andre muligheter, lån for de med registrert inkasso.

De fikk en ny oppdatert verdivurdering, boligen hadde steget i verdi på 2 år, samt at de hadde renovert bad og kjøkken blant annet. Dette resulterte i at vi fikk bakt inn forbruksgjelden, de fikk lavere betingelser og klarte nå å betjene lånet uten problem.

Pensjonist

En eldre pensjonert dame ringte oss å gråt.

Hun hadde aldri sitt liv hverken hatt betalingsanmerkninger eller dyre forbrukslån, men i et arveoppgjør overtok hun utlegg og gjeld fra sin avdøde mann.

×

Pensjonist

En eldre pensjonert dame ringte oss å gråt, hun hadde aldri sitt liv hverken hatt betalingsanmerkninger eller dyre forbrukslån, men i et arveoppgjør overtok hun utlegg og gjeld fra sin avdøde mann.

Hun hadde et inderlig ønske om å kunne beholde boligen, barndomshjemmet til sine nå voksne barn.

Ved at vi fikk til en refinansiering, fikk samlet alle dyre lån og kreditter hun hadde overtatt i boet, klarte hun å beholde boligen og fikk samtidig byrden ved de krav hun hadde overtatt fjernet.

Forbrukslånfellen

En veltalende, ung dame ringte oss for å få hjelp til å rydde opp i forbrukslån og kredittkortgjelden sin. Hun hadde ikke lenger oversikt over hva hun hadde i gjeld, da postkasseangsten for lengst hadde meldt sin ankomst.

×

Forbrukslånfellen

Forbrukslånfellen veltalende, ung dame ringte oss for å få hjelp til å rydde opp i forbrukslån og kredittkortgjelden sin.

Hun hadde ikke lenger oversikt over hva hun hadde i gjeld, da postkasseangsten for lengst hadde meldt sin ankomst. Hun orket ikke snakke om dette, forsøkte å ikke tenke på det, men det tynget hennes hverdag og det var mange søvnløse netter. Det hele hadde startet med at hun hadde spilt på nettet for penger. Hun hadde fått noen store gevinster også, men spenningen med å fortsette spillingen fortsatte, for å se om hun kunne vinne mer.

Hun hadde en god månedsinntekt, men med forbruket på spill online, så strakk ikke lønnen til. Da startet hun med å ta opp 1 forbrukslån, hun spilte bort alt og med renter på 22% ble det etterhvert stram økonomi. Når de faste utgiftene kom, hadde hun ikke penger til å betale på dette forbrukslånet, hun tok da opp enda et dyrt lån, for å betjene det hun allerede hadde, og slik fortsatte spiralen.

Hun leide bolig selv, og det var helt utenkelig at noen kunne stille sikkerhet for henne, slik at hn fikk samlet de dyre lånene inn i 1 pantelån. Flere måneder etter vår første samtale kontaktet hun sin mormor, mormoren stilte opp som realkausjonist. Vi fikk da samlet lånene med 20% snittrente inn i 1 nytt pantelån med 5% rente. Hun fikk fjernet alle inkassosaker og betalingsanmerkninger og satt opp et budsjett. Hun beskrev det selv som at hun hadde fått livet tilbake og ikke minst den økonomiske kontrollen.

Skilsmisse

En eldre pensjonert dame ringte oss å gråt.

Hun hadde aldri sitt liv hverken hatt betalingsanmerkninger eller dyre forbrukslån, men i et arveoppgjør overtok hun utlegg og gjeld fra sin avdøde mann.

×

Skilsmisse

Skilsmisser er tøft for de fleste også økonomien blir berørt, men går fra en husholdning til 2, man har de samme utgiftene som strøm, mat og forsikringer, men nå kun 1 inntekt til å betjene alt.

Denne kunden er en alenefar som nylig hadde sikt seg, han har god og sikker jobb, høy inntekt og 3 små barn. Han og hans ekskone var enige om at han skulle overta deres felles bolig. Dette bød på økonomiske utfordringer, som han løste med å ta opp forbrukslån og kredittkort, for å opprettholde samme livssituasjon som de hadde i boligen med 2 inntekter.

Til slutt alle utgiftene så store at han ikke klarte å betjene lånene med de høye rentene. Han kontaktet oss, med mer enn halverte renter og lengre løpetid, så fikk han et nytt lån, ble kvitt alle de dyre forbrukslånene og beholdt huset. Han innså også at utgiftene heretter måtte matche hans ene inntekt og ikke to inntekter som de tidligere hadde når han var gift. Han ble meget fornøyd og fikk en "eyeopener" som han selv sa.