BOLIGLÅN OG FINANSIERINGSBEVIS

For deg som ikke har A4-opplysninger å fylle inn i et online søknadsskjema.

Er du for eksempel vikar og har vært det i mange år,  jobber som selvstendig næringsdrivende, er på AAP eller uføretrygd, er pensjonist eller nyutdannet, da kan det være vanskelig å få boliglån i en tradisjonell bank.

Vi i Gjeldsmegleren Norge vil hjelpe deg med å skreddersy en søknad og forhandle med de ulike aktuelle bankene for å fremskaffe deg et godt boliglån.

Våre samarbeidende banker tilbyr mye større grad av fleksibilitet! De ser på hva som er fremtidsutsikter og muligheter for inntekt istedenfor at du for eksempel er nyutdannet og ikke har noen inntektshistorikk å se tilbake på.

Vi jobber for å finne gode løsninger, og ser helheten i situasjonen din! Du må stille med minimum 15 % av kjøpesum i egenkapital. Egenkapitalkravet  kan stilles i form av fri kapital eller eventuelt sikkerhet i en annen bolig. (Du kan benytte en realkausjonist dersom du selv ikke har fri kapital eller eier annen bolig).

MELLOMFINANSIERINGSLÅN

Vi kan også tilby mellomfinaniieringslån, slik at du kan kjøpe ny bolig før du har solgt den gamle.

Ved å få et mellomfinansieringslån kan du:

  • Kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle.
  • Få utsatt betaling av renter og avdrag i mellomfinansieringsperioden, slik vil du ha bedre likviditet i mellomfinansieringsperioden.
  • Når du har solgt gammel bolig, nedbetaler du det nye lånet med den egenkapitalen som var bundet opp i den boligen du solgte.
gjeldsmegleren kan hjelpe deg bli kvitt økonomiske byrden

KORTSIKTIG PANTELÅN

Dersom du for eksempel venter en bonus, en arv eller annen utbetaling, men likevel trenger penger nå i dag, kan et kortsiktig lån med sikkerhet i bolig være løsningen. Du vil da ha langt bedre renter enn ved å ta opp forbrukslån og du vil i enkelte tilfeller kunne få avdragsfrihet i perioden.

På jakt etter restruktureringslån eller omstartslån? Her finner du info om slike typer lån.

Ta kontakt med oss  i Gjeldsmegleren Norge for en uforpliktende samtale, så ser vi hvilke løsninger som vil være best egnet den situasjonen du er i.

 

Det er gratis å bruke oss, vi hjelper deg til en bedre økonomisk hverdag.