BOLIGLÅN DER ANDRE BANKER SIER NEI

Det er mange ulike årsaker til at de tradisjonelle bankene gir deg avslag.

Har du for eksempel inkasso, betalingsanmerkning eller utlegg på deg, står du i status ikke kredittverdig og vil således ikke få innvilget en lånesøknad i den såkalte tradisjonelle banken. 

Du vil da ha en status på en kredittsjekk som IKKE kredittverdig. Da vil du måtte betale ut de krav du har på deg med status betalingsanmerkning eller utlegg først, dette kan vi hjelpe deg med. Anmerkninger du har, vil bli slettet med en gang kreditor mottar fullstendig oppgjør i saken.

En annen årsak kan være at du har for mange dyre smålån, som kredittkort, handlekonti med løpende renter eller forbrukslån. dette er dyre lån og bør samles til 1 lån med lavere renter, da kan vi hjelpe deg med å få samlet dette som 1 pantelån med lavere renter. da vil det samtidig bli oversiktlig og du vil få bedre likviditet, lisen over dyre lån, vil også da bli borte fra gjeldsregisteret, slik at når du igjen skal søke boliglån i banken din, vil det vøre en oversiktlig og sunnere økonomi.

Du er kanskje vikar, selvstendig næringsdrivende, nyutdannet eller timevikar, da kan også dette by på utfordringer med å få boliglån. du passer da ikke inn i den firkantede boksen.
Kontakt oss, vi ser på helhetsbildet, fremtidige utsikter og muligheter.

Vi skreddersyr en lånesøknad for deg, tar dialogen med de aktuelle bankene og du får 1 rådgiver å forholde deg til i hele prosessen.

VI HJELPER DEG – TA KONTAKT FOR EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE VURDERING AV DIN SITUASJON

Det er gratis å bruke oss, vi hjelper deg til en bedre økonomisk hverdag.